Siirry sisältöön

Palvelut ja tuotteet

RESEPTILÄÄKKEET

Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee Sinua reseptintoimituksessa. Meillä on neljä suoratoimituspistettä, joihin pääset asioimaan ottamalla vuoronumeron. Reseptin toimituksen yhteydessä varmistamme lääkkeen turvallisen ja oikean käytön.

Reseptien uusiminen

Välitämme reseptien uusimispyyntöjä Pyhäjärven terveysasemalle tai muihin julkisen terveydenhuollon toimipisteisiin. Lääkärit käsittelevät uusimispyynnöt yleensä noin 8 päivän kuluessa uusimispyynnön jättämisestä. Pystyt myös itse lähettämään uusintapyyntöjä ja seuraamaan reseptiesi tilannetta osoitteessa www.omakanta.fi. Kirjaudu palveluun omilla pankkitunnuksillasi. Reseptien uusimispalvelu on meillä maksutonta.

Muistathan huolehtia reseptien uusimipyynnöistä ajoissa!

ITSEHOITOLÄÄKKEET

Itsehoitolääkkeet soveltuvat pienten ja lyhytaikaisten oireiden hoitoon. Farmaseuttisen henkilökuntamme tehtävänä on ohjeistaa itsehoitolääkkeiden oikea ja turvallinen käyttö sekä tarvittaessa ohjata asiakas lääkäriin.

Itsehoitolääkkeiden lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluu myös muita itsehoidon tuotteita, kuten tuotteita haavanhoitoon, ravitsemuksen tueksi, suun terveyteen ja ihon hoitoon. Meillä on saatavana myös erilaisia apuvälineitä arjen tilanteisiin ikäihmisille.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään itsehoidon tuotevalikoimaamme, jotta se vastaisi asiakkaidemme tarpeita. Otamme mielellämme vastaan toiveita ja kehitysehdotuksia tuotevalikoiman suhteen.

PALVELUPISTE

Apteekillamme toimii palvelupiste Pyhäjärven ABC- asemalla. Palvelupisteestä löytyy rajattu valikoima itsehoitolääkkeitä sekä vapaankaupan tuotteita.

Palvelupiste on avoinna Pyhäjärven ABC-aseman aukioloaikojen mukaan. Lääkeneuvontaa on saatavilla puhelimitse, kysy yhteystietoja ABC:n henkilökunnalta. Lääkeneuvontaa varten on varattu oma tila ABC:ltä, jossa on mahdollisuus keskustella rauhassa.

 

LÄÄKEHOIDON TARKISTUS JA ARVIOINTI

Onko sinulla tai omaisellasi lääkitykseen liittyviä huolia? Tarjoamme lääkehoidon tarkistus- ja arviointipalvelua, joiden tavoitteena on varmistaa lääkehoidon onnistuminen sekä sen tarkoituksenmukaisuus. Tarkistus tai arviointi ovat hyödyllisiä silloin, kun sinulla on lääkitykseen liittyvä ongelma (esim. haluat tarkistaa lääkkeiden ottoajankohdat), sinulla esiintyy päivittäin elämänlaatua heikentäviä oireita, vointi on muuttunut tai, mikäli lääkityskokonaisuutta ei ole tarkasteltu esimerkiksi viimeisen vuoden aikana.

Lääkityksen tarkistus 50€
– sisältää annostusten, ottoajankohtien, yhteisvaikutuksien ja haittariskien tarkistuksen

Lääkehoidon arviointi 75€
– sisältää lisäksi lääkityksen tarkoituksenmukaisuuden arvioinnin sekä annostusten tarkistuksen suhteessa munuaisten toimintaan

Lääkehoidon arviointi yksityiselle annosjakeluasiakkaalle 50€

ANNOSJAKELU

Tarjoamme koneellista annosjakelupalvelua niin hoivakodeille, kuin yksityisillekin asiakkaille. Koneellinen annosjakelu on palvelu, jossa asiakas saa säännöllisesti käyttämänsä lääkkeet (tabletit ja kapselit) pakattuina kerta-annoksiin. Annosjakelu parantaa lääkitysturvallisuutta, edistää lääkehoidon onnistumista ja säästää lääkekuluissa. Kysy lisää!

Annosjakelupalvelun hinta 4,95€/viikko. Hintaan sisältyy lääkityksen tarkistus kerran vuodessa.

KOSMETIIKKA

Tuotevalikoimastamme löytyy kattava valikoima laadukasta kosmetiikkaa jokaisen iholle.

ACO

ACO perustettiin vuonna 1939 tuotemerkiksi ruotsalaisen apteekin omille tuotteille. Tänä päivänä ACO:n omassa laboratoriossa kehitetään tuotteita pohjoismaiselle iholle, pohjoismaiden vaativiin olosuhteisiin. ACO tuotevalikoimaan kuuluu herkälle iholle sopivia kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita. Ihonhoitotuotteiden valikoimasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita ihon kaikkiin tarpeisiin niin aikuisille kuin lapsille. Kasvojen- ja vartalonhoitotuotteiden lisäksi ACO valikoimista löytyy tehokkaasti suojaavat aurinkotuotteet ja perusvoiteet koko perheelle sekä omat tuotesarjat mm. vauvojen ihon hoitoon, aknesta tai ihottumasta kärsivälle iholle sekä intiimihygieniaan.

Widmer

Louis Widmer on sveitsiläinen perheyritys, joka on valmistanut jo yli 50 vuoden ajan farmaseuttisia valmisteita ja hypoallergeenisia ihonhoitotuotteita. Innovatiivinen tutkimustyö kohdistuu ihon erityistarpeisiin, minkä vuoksi Louis Widmer toimii tiiviissä yhteistyössä Euroopan johtavien ihotautilääkäreiden ja ‐klinikoiden kanssa. Ensiluokkainen laatu varmistetaan valmistamalla tuotteet farmaseuttisia valmisteita koskevien periaatteiden mukaisesti.

Louis Widmerin laajassa valikoimassa on kaikille ihotyypeille soveltuvia dermokosmetiikkatuotteita kasvojen, käsien ja vartalon hoitoon. Lähes kaikkia valmisteita on saatavana sekä miedosti hajustettuina että hajusteettomina.

VICHY

Vulkaanisen veden sekä valikoitujen luonnollisten aktiivisten ainesosien ansiosta Vichy auttaa vahvistamaan ihoa kaikissa elämänvaiheissa. Iho altistuu jatkuvasti sisäisille ja ulkoisille tekijöille (eksposomeille), kuten saastehiukkasille ja UV-säteilylle. Vichyn keskeisenä tavoitteena on tehdä ihosta vahvempi näitä tekijöitä vastaan. Huolellisella tuotekehitystyöllään Vichy kehittää herkälle iholle soveltuvia ihonhoitotuotteita, joiden teho on tieteellisesti dokumentoitu. IHOTAUTILÄÄKÄRIEN SUOSITTELEMA.

A-Derma

A-Derma sarjan ihonhoitotuotteet on suunniteltu erityisesti herkälle iholle ja niiden teho perustuu luonnollisen kauran ihoa hoitaviin, rauhoittaviin ja korjaaviin ominaisuuksiin. Sarjan sydän on luomuviljelty Rhealba®-kaura, joka on tarkkaan valittu sen ainutlaatuisten ihonhoidollisten ominaisuuksien vuoksi. A-Derman dermokosmeettiset ihonhoitotuotteet ja kasviperäiset vaikuttavat aineet hoitavat ja suojaavat ihoasi turvallisesti. Kaikki hellävaraisen A-Derma sarjan ihonhoitotuotteet on dermatologisesti testattu ja niiden taustalla on pitkäjänteinen tutkimus ja tuotekehitys.

Avene

Avène-ihonhoitosarjan kaikki tuotteet pohjautuvat ihoa rauhoittavaan ja pehmentävään luonnolliseen lähdeveteen. Mineraalirikas Avène Thermal Spring Water -terveyslähdevesi sisältää luonnostaan runsaasti ihoa rauhoittavia ainesosia sekä hiven- ja kivennäisaineita.

Erityisesti herkälle iholle suunnitellut hellävaraiset tuotteet hoitavat myös monia iho-ongelmia, kuten couperosaihoa, kuivaa ja atooppista ihoa. Puhtaiden raaka-aineiden ansiosta Avène-tuotteet sisältävät tavallista vähemmän säilöntäaineita. Osalla Avène-tuotteista on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton yhteistyötunnus.

Favora

Favora-sarja on kehitetty herkkäihoisille ja kaikille niille, jotka arvostavat arjessaan laadukasta ja toimivaa ihonhoitoa.

Mikä tahansa ihotyyppi voi olla herkkä. Tunnusmerkkejä ovat esimerkiksi punoitus, kutina, kuumotus ja/tai kiristävä tunne. Ihon herkkyyteen vaikuttavat muun muassa perinnölliset taipumukset, elintavat ja ilmastolliset tekijät. Herkän ja helposti reagoivan ihon hoidossa avainasemassa ovat rauhoittavat, suojaavat ja vahvistavat tuoteominaisuudet.